Известие

Collapse
No announcement yet.

Тунинг на боксер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колега виждам че в подписа ти пише сабудени коне , та ако не е таина как са сабудени .Виждам че си по наясно с боскерите и тунинга от мен та ако не е проблем сподели нещо по вече че много съм се запалил по боксерите ,сабирам всякуква информация ,всичко ми е от полза .

Comment

много неща могат да се направят по една кола за да тръгне - стига да имаш желание и малко повече финанси - напиши за каква кола става въпрос
      alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Алфа ромео 146 1.6 боксер

Comment

ами бате може да се направят няколко неща които ще имат ефект - мисля че си със къса скоростна кутия - ако си олекотиш маховика - колата ще се развива по.бързо и по- добре - доработка на главите - напасване на клапаните полиране и портване - сгъстяване - генерация - спортен филтър - и колата ти ще тръгне - това е най евтиното нещо което можеш да направиш по колата за да върви малко - по- добре
          ако искаш повече от това - компресорче
          alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Първоначално публикувано от Sergey_gigov
            ами бате може да се направят няколко неща които ще имат ефект - мисля че си със къса скоростна кутия - ако си олекотиш маховика - колата ще се развива по.бързо и по- добре - доработка на главите - напасване на клапаните полиране и портване - сгъстяване - генерация - спортен филтър - и колата ти ще тръгне - това е най евтиното нещо което можеш да направиш по колата за да върви малко - по- добре

Пич , я ако може по конкретно за компресорчето че и аз съм с 1.6 boxer... На боксера може ли да се сложи компресор ... каква разлика ще има и наи важно0то колко излиза в пари това нещо и каде ги правят най добре ( ако ги правят )
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Колега според мен за компресора наи - проблемното е че няма място в коша кадето да го сложиш ианче ще е супер. а и на боксера наистина скоростите са много къси.

Comment

Първоначално публикувано от hunter1989
                Колега според мен за компресора наи - проблемното е че няма място в коша кадето да го сложиш ианче ще е супер. а и на боксера наистина скоростите са много къси.
                шо да няма бре,при боксьора место колко искаш има
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Не знам но по мои виждания е тясничко в коша на боксера но аз не съм много запознат с компресорите големина и т.н.

Comment

тва за турбото на Боксера си е голям ташак,не си заслужава просто, е освен ако нямаш адските нерви и нужниите финанси, щото иначе си е дърво големо ако само желание имаш!А бе всичко може но за турбо на Боксер мноо пара!По добре си купи по мощна Алфа ТС или Боксер ама 1.7 и пипни туй онуй както казва колегата и колата става СУПЕР!
                    145, 1.6 I.E. Boxer
                    Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
                    Subaru Legacy 2.5

Comment

Първоначално публикувано от Orm
                      Първоначално публикувано от Sergey_gigov

Пич , я ако може по конкретно за компресорчето че и аз съм с 1.6 boxer... На боксера може ли да се сложи компресор ... каква разлика ще има и наи важно0то колко излиза в пари това нещо и каде ги правят най добре ( ако ги правят )
                      абе цифра си е -особенно като започне да не ти издържа двигателя

Comment

Първоначално публикувано от hunter1989
                        Не знам но по мои виждания е тясничко в коша на боксера но аз не съм много запознат с компресорите големина и т.н.
                        място се намира - ако имаш климатик - - всяка бегачка изисква жертви , ако го нямаш обаче е още по лесно
                        майстора ,който ще го направи е най мъчената част от упражнението - много трудно се навиват на такава процедура

Comment

а лятото ??? С бакшишки климатик но пък за сметка на това ще летиш ами малко как ще се отрази на боксера

Comment

ако има компресор изобщо няма да ти се налага да имаш друг климатик - достатъчно е да си отвориш джама малко - от бързата скорост ще се простудяваш :P
                            за онова дето го мислиш - не ти го препоръчвам - скапва двигателя на 300%

Comment

серго и маховика ли сте олекотявали ?

Comment

още не бате - него като сменям съединителя - сега просто не ми се занимава вече - па си е и цифра да ти кажа

Comment

Working...
                                X